Moderne Ensuite

Vorige Artikel 7 van 28 Volgende

Deze kamer ensuite hebben we in Zutphen mogen monteren. 
Een leuke opdracht, gastvrij ontvangen met heerlijke koeken en ook nog een geweldige review. Dank daarvoor!

Veel geluk samen!

"Heel prettige samenwerking gehad met Niels van ALLforwood. Met een kopje thee aan de keukentafel vanuit onze plannen en wensen een concreet ontwerp gemaakt nl. een moderne en-suite opstelling met een vaste doorlopende lage kast in de woonkamer. Het eindresultaat is prachtig (nog nog verven en alles is helemaal top)." J en M Luesink

 

De woonkamer is het hart van je huis. Dit is de ruimte waar je eet, leest, werkt en vooral leeft. Het is dan ook dé plek om jouw woonstijl helemaal tot zijn recht te laten komen. Wil je meerdere woonstijlen in één kamer? Met een kamer ensuite kun je twee aparte kamers creëren met elk een eigen stijl.

Je ziet ze veelal in oude woningen en herenhuizen. Een woonkamer waarin de voor- en achterkamer van elkaar gescheiden worden door schuifdeuren.
Vroeger werd de kamer aan de straatkant, de voorkamer of mooie kamer, gebruikt voor (zakelijk) bezoek te ontvangen. De achterkamer was de eigenlijke woonkamer.
De kamers kunnen natuurlijk ook op een andere dan de genoemde wijze gebruikt worden. Soms dient de achterkamer als slaapkamer, kinderkamer of speelkamer.
Samen met onze klanten maken wij van hun plannen en wensen tot een compleet ontwerp. Een maatwerk ensuite geheel naar eigen stijl zodat de woonkamer als als thuis voelt. als als thuis voelt.


 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2015 - 2021 Allforwood | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel