Winkelinrichting: oude deuren krijgen een nieuw leven

Vorige Artikel 54 van 56 Volgende

Oude deuren zijn stuk voor stuk uniek en zijn vaak afkomstig van monumentale panden, boerderijen, scholen, kloosters of arbeidershuisjes. Ze hebben een hele geschiedenis achter zich en elke deur heeft zijn eigen verhaal.
Deze deuren zijn van massief hout waardoor ze vrij eenvoudig korter of smaller gemaakt kunnen worden. Oude deuren moeten nog worden voorzien van scharnieren waardoor je de draairichting van de deur zelf kunt bepalen.
Daarbij is het natuurlijk ook veel duurzamer. Want wist je dat er veel bomen worden gekapt voor onze deuren. Maar liefst 11 bomen voor 275 deuren. Dit lijkt in eerste instantie misschien mee te vallen maar tel eens uit hoeveel deuren je eigenlijk in huis hebt. De teller gaat snel om hoog als je beseft dat er jaarlijks gemiddeld 55.000 woningen bijgebouwd worden in Nederland. En dan hebben we het nog niet eens over kantoorpanden en winkels gehad.
Op de afbeelding hierboven kun je zien hoe wij oude deuren een nieuw leven hebben geven in een modewinkel. Wat een eyecatcher!!😃

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2015 - 2021 Allforwood | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel