Herfst 2020

Artikel 26 van 56

Het is herfst!
De eerste bladeren vallen van de bomen en we zoeken weer lekker de warmte van de kachel op. Tijd voor warme theetjes en een heerlijke herfstwandeling. Maar nu het steeds kouder en donkerder wordt zitten we steeds meer binnen. De perfecte timing om je huis eens lekker herfst klaar te maken.
Laat je inspireren door de nieuwste trends en geef je huis een make-over.
Of kom in onze conceptstore voor inspiratie of een lekkere bak koffie

 


Industrieel
De industriële trend zoals we die kennen, gaan we niet terug zien. Geen ruwe, logge meubels en materialen meer. Het was een zeer geliefde trend maar… we zien hem in een nieuw jasje terug. Alleen dan een stuk subtieler, vriendelijker en netter. Alles wordt minder dik en vierkant. De nieuwe trend is vrouwelijker en ronder.

Er zijn ook trends die lekker blijven! Zoals de groene tinten en dan vooral in de vorm van mooie kamerplanten. Zoals hierboven al genoemd zijn ook ronde vormen erg populair. Zoals ronde tafels, ronde spiegels, ronde krukjes ed.

 


Bruin, het nieuwe grijs
Tot voorkort was grijs de perfecte basiskleur voor je interieur maar bruin neemt dit najaar definitief het stokje over. En we houden het ook niet bij één basiskleur, maar combineren meer kleuren met elkaar. Als je een beetje lef hebt, mag je kleuren én prints combineren. Het liefst zo opvallend mogelijk. Misschien een kleine uitdaging maar het geeft een onwijs gaaf eindresultaat!

Wij hebben diverse tinten bruin als één van de basiskleuren. In onze conceptstore vind je een ruim assortiment van samples in verschillende kleuren en prints.

 


De kleur van herfst
Ik gaf al aan dat we het niet bij één basiskleur houden maar dat we veel kleuren en printen met elkaar mogen combineren. Van okergeel tot rood en van roestbruin tot donkergroen. Een behangetje met gave prints of de gehele kamer in een warme kleur schilderen is helemaal 2020! Is dit voor jouw een stapje te ver? Geen paniek! In elk interieur past een kleurtje. Kies voor een gekleurde kaars, een prachtig herfst boeket of een mooi tapijt in een warme kleur. Ook gekleurde kussens in de bank of wat accessoires in een warme herfstkleur kan een vrolijke noot toevoegen aan jouw interieur!

 


Puur natuur..
Natuurlijke elementen spelen in dit najaar een grotere rol. Nee, niet alleen voor liefhebbers van een landelijke inrichting. In elk interieur kunnen natuurlijke elementen worden toegevoegd. Denk maar eens aan een houten vloer of kast. Een vloerkleed van wol of jutte en ook planten zijn een must. Want van een beetje groen in huis knapt elk interieur op.

Hout of jutte als print voor een kast of keuken? Het kan allemaal!!

 


Duurzaam interieur
Duurzaam interieur ligt een beetje in het verlengde van het natuurlijke interieur. Omzien naar elkaar en zorgen voor de wereld om ons heen zijn onderwerpen van de dag. Duurzaamheid is zo belangrijk dat zelfs in de interieurtrends terug komt. Hierbij kun je denken aan ecologische / natuurverf, raamdecoratie en tapijt van ecologisch katoen, wol of jutte.
Breng eens een bezoekje aan de kringloop want de combinatie van oud/gebruikt met nieuw blijft natuurlijk geniaal!

Maar denk ook eens aan duurzaam in de vorm van lang durend..
Lang durend interieur of wel, interieur van hoge kwaliteit zodat je niet iedere 5 jaar een nieuw meubel nodig hebt.
Bekijk onze site
 www.allforwood.nl voor inspiratie of kom langs zodat je het materiaal kunt zien en voelen. Ervaar dat je duurzaamheid van meerdere kanten kunt belichten.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2015 - 2024 Allforwood | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel