Inbouw kledingkast op slaapkamer

Artikel 38 van 56

Inbouwkasten zijn erg populair, vooral in de slaapkamer. Een kledingkast is bij voorkeur ruim en neemt zo weinig mogelijk ruimte in. Inbouwkasten zijn ruimtebesparend en praktisch. Ze worden volledig op maat gemaakt waardoor de ruimte optimaal benut kan worden en volledig aan je wensen voldoet.
Bij inbouwkasten kun je kiezen tussen open of gesloten kasten maar ook een combinatie van die twee is mogelijk.
Kies je voor een gesloten inbouwkast dan zijn er veel mogelijkheden voor de deuren. Ook deze kun volledig personaliseren. De inbouwkast op de afbeelding hierboven is voorzien van schuifdeuren. Schuifdeuren maken je inbouwkasten extra functioneel doordat je, in tegenstelling tot draaideuren, geen ruimte verliest. Je kunt de kast voorzien van garderobestang, schappen, spiegels of laden. Indien gewenst kunnen we de kast voorzien van (energiebesparende led-) verlichting en elektra aansluiting.
Het mooie van een inbouwkast is dat je hem helemaal ‘eigen’ kunt maken. Hij kan worden zoals jij dat wil zodat hij volledig aan jou wensen kan voldoen en dat is voor iedereen anders. Daarom is ook geen enkele kast die wij maken hetzelfde. Iedereen is uniek en daar hoort ook een uniek meubelstuk bij.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2015 - 2024 Allforwood | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel