Concept store

In het verleden merkten we vaak bij mensen dat ze twijfels hadden over de keuze van het materiaal, de kleur en hadden geen idee wat alle mogelijkheden waren. Dat kan soms best wat onrust met zich mee brengen. Bij twijfel niet doen vinden wij.

Het is veel prettiger als je vastberaden bent. Als je weet waar je over praat, je enthousiast bent over het ontwerp.

Het is heel logisch als je niet weet wat de mogelijkheden zijn. De keuze is enorm en op internet is er bijna geen specifieke omschrijving van het materiaal te vinden. Als je een offerte op vraagt schrik je vaak van het bedrag en je hebt geen idee waar dat op gebaseerd is en wat er nog meer mogelijk is. 


Daarom hebben wij de Allforwood conceptstore ontwikkeld. Een sfeervolle plek voor klanten om inspiratie op te doen en decors en structuren te ervaren. Op deze manier kun je veel beter een beeld krijgen van het eindproduct, het wordt tastbaar en zichtbaar gemaakt.  Je kunt het verschil in materiaal zien en voelen. We kunnen gerichter en selectiever te werk gaan. Door deze ervaring raak je enthousiaster en weet je hoe het eindresultaat er uit gaat zien. Je voelt je zekerder omdat je een weloverwogen keuze maakt. 

Neem contact met ons op, voel je welkom en kom langs in onze concept store!

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2015 - 2024 Allforwood | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel