Reviews

Noel Philippens
Allforwood heeft voor ons een kast op maat gemaakt in de huiskamer. Tevens een twee tal vensterbanken geplaatst. Het eindresultaat is gewoon goed. Doen wat ze moeten doen en dat doen ze heel goed.
Het unieke en bijzondere van de samenwerking met Allforwood is de manier waarop ze het project starten. De persoonlijke touch maakt het prettig om met hun zaken te doen. Ze denken mee, zijn pro-actief en komen hun afspraken na. Kortom, een prettig bedrijf om mee te werken en om opdrachten aan toe te vertrouwen.


Joris & Mirjam Luesink
Heel prettige samenwerking gehad met Niels van ALLforwood. Met een kopje thee aan de keukentafel vanuit onze plannen en wensen een concreet ontwerp gemaakt nl. een moderne en-suite opstelling met een vaste doorlopende lage kast in de woonkamer.  Het eindresultaat is prachtig (nog nog verven en alles is helemaal top).


Thea Miltenburg
Een vakman die met je meedenkt, klasse werk af levert.


Dennis H
Niels heeft voor ons ensuite kasten op maat gemaakt naar volle tevredenheid. Echte vakman die zijn vak verstaat. Netjes en precies. Echte aanrader dus.


Maarten Heijkants
Niels luistert goed en voelde goed aan wat onze wens was. Het resultaat is een prachtige nieuwe eettafel precies zoals wij voor ogen hadden.


Jean-Paul Reparon
Zowel privé als zakelijk met Niels samengewerkt! Absolute vakman, zeer tevreden over het resultaat.


Dennis Haarlink - Bacchie
Vakman, vakwerk!

 

Lees hier de rest van de google reviews.
 

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2015 - 2024 Allforwood | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel