Werkwijze

Wij vinden persoonlijke aandacht heel belangrijk

Het kan heel teleurstellend zijn als je niet begrepen wordt of als je geen klik ervaart met iemand die jouw interieur gaat maken. Je gaat ontevreden de deur uit en baalt van het feit dat je je niet gehoord voelt.Het zou prettiger zijn als je je op je gemak voelt. Als je hartelijk wordt ontvangen, als ze de tijd voor je nemen en als het vertrouwd is. Dan ga je naar huis met een positief gevoel. Je weet dat het goed komt en dat je tevreden zult zijn.
Als iemand zakelijk en ongeïnteresseerd is dan lijkt het alsof hij in eigen belang praat. Als iemand geen inlevingsvermogen heeft in de situatie en je niet goed kan adviseren dan houd de samenwerking al snel op.


Wij vinden juist die persoonlijke aandacht heel belangrijk. Wij denken graag me je mee en willen goede kwaliteit leveren. Dat kan alleen als er een klik is en als je kennis van zaken hebt. Deze kennis willen we graag met je delen. Wij willen je meenemen in het gehele traject.Na het eerste contact nodigen wij je uit voor een kennismakingsgesprek in onze concept store, waarin jij jouw wensen aangeeft. Samen bespreken we jouw ideeën voor de vormgeving en het materiaal gebruik. Dit in combinatie met het optimaliseren van de  gebruiksfunctie leidt tot het uiteindelijke ontwerp. Een perfecte maatwerkoplossing waarin kwaliteit in combinatie met jouw wensen voorop staan.  We kunnen eerst een ontwerp maken zodat je tot in details kunt zien hoe jouw interieur er uit komt te zien.


Na dit eerste onderdeel van het traject en de persoonlijke offerte bespreking kunnen we overgaan tot het in productie nemen van het ontwerp.  Dit kun je, indien je wenst, nauwlettend volgen.
Daarna volgt een montage met als doel een mooi eindresultaat geheel naar jouw tevredenheid.
In het gehele traject heb je één aanspreekpunt. Op deze manier blijven we persoonlijk betrokken.

 

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2015 - 2023 Allforwood | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel