Thuiswerkplek

Vorige Artikel 14 van 52 Volgende

Thuiswerkplek 

Een thuiswerkdag is tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld. Dat is fijn, want het scheelt je reistijd en het is bewezen dat mensen twee keer zo productief zijn. Er zijn veel bedrijven die het thuiswerken stimuleren en ook na het corona virus zien veel bedrijven het thuiswerken als goede optie. Na een jaar verplicht thuis moeten werken is het begrijpelijk dat voor sommigen de motivatie afneemt en de concentratie minder wordt. Een goede werk omgeving creëren is dan ook van groot belang. Misschien heb je al een aparte kantoorruimte, waar je een lekker groot bureau kwijt kunt. Je kunt natuurlijk ook in je woonkamer een werkplek inrichten of in die loze ruimte onder de trap. Wordt het later op de middag te druk om dat de kinderen thuis komen en er gekookt wordt? Dan kan een slaapkamer ook de uitkomst bieden. Er zijn tal van mogelijkheden! 

Het spreekt voor zich dat er een goede netwerkverbinding moet zijn, maar een nette, rustige omgeving is belangrijker dan je denkt. Een fijne thuiswerkplek komt je creativiteit ten goede. En laat dat nu één van de belangrijkste ingrediënten zijn voor een gezond werkklimaat.  

Natuurlijk kun je niet het sociale contact van kantoor evenaren. Maar je kunt wel andere dingen in huis halen. Denk eens aan een goede kantoorstoel, zo voorkom je rugklachten en kan je geconcentreerd te werk gaan. Leeft je uit met accessoires, het hoeft natuurlijk geen saaie bedoeling te worden. Denk aan foto's en vergeet de plantjes niet! 

Thuiskantoren hoeven dus niet saai te zijn. Integendeel! Het is belangrijk dat je werkplek inspireren en rustgevend is. Daglicht is ook ontzettend belangrijk. Des te meer daglicht er in je thuiskantoor binnenvalt des te meer energie je zult hebben. Daglicht en vooral frisse lucht geven je een boost waardoor je harder zult werken. 

En dan nu... Het bureau! Daar komen wij om de hoek kijken! 

Na het bepalen van de ruimte is de werktafel of het bureau het belangrijkste onderdeel van je thuiskantoor. Ga je voor een simpele maar vooral grote tafel of werk je liever aan een bureau met veel opbergmogelijkheden? Wil je een bureau dat tegen een muur geplaatst is of liever vrij in de ruimte? Naast het soort meubel heb je ook nog keuze uit diverse materialen, verlichting, beslag ect. Er zijn talloze opties wat betreft werktafels en bureaus. Het belangrijkste is dat je er goed aan kunt zitten en de tafel of het bureau geschikt is voor het werk wat je doet. 

Wil jij nou ook een fijne thuiswerkplek creëren? Laat het ons weten. Dan gaan we samen kijken wat de mogelijkheden zijn! 

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2015 - 2022 Allforwood | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel