Extra bergruimte onder schuine wanden

Artikel 41 van 56

Je hebt vast wel een paar plekken in huis die geschikt zijn om extra bergruimte te creëren, maar waar geen enkele standaardkast precies in past. Denk eens aan je woonkamer, slaapkamer, keuken, bijkeuken, garage en kantoor. Eigenlijk kunnen veel van deze vertrekken worden voorzien van een maatwerkkast die niet alleen functioneel is maar ook een lust voor het oog.

De meeste mensen onder ons denken bij een kast al snel aan Ikea of leenbakker. Dan heb je redelijke goedkoop een kast maar meestal voldoet hij niet helemaal aan jouw verwachting en past hij niet volledig in het interieur. Het is dan een “noodoplossing“ maar niet het plaatje wat je eigenlijk voor ogen had.

Door één of meer kasten op maat te laten maken, maak je optimaal gebruik van de beschikbare ruimte en wordt je woning direct meer waard. Want laten we eerlijk zijn, maatwerk inbouwkasten zijn niet alleen praktisch, ze zijn ook veel mooier dan een ‘losse’ kast. Bovendien kun je helemaal zelf welke indeling en het materiaal bepalen.

Kom gerust eens langs in onze concept store in Varsseveld om inspiratie op te doen en decors en structuren te ervaren.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2015 - 2024 Allforwood | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel