Roze in je interieur

Artikel 32 van 56

Roze

Roze wordt vaak gezien als lief romantisch, onschuldig en vrouwelijk. Het is nog steeds de kleur die mannen en vrouwen opdeelt. Toch kan roze ook heel stoer, gedurfd en erg stijlvol zijn. Met de juiste combi’s is het een kleur waar mannen niet meer bang voor hoeven te zijn. Dé perfecte match is roze met donkergroen. Deze contrasterende kleuren geven je interieur een verrassende twist. Dit kun je natuurlijk op heel veel manieren doen. Denk bijvoorbeeld aan een roze kast voor een donkergroene muur of juist andersom. Maar de makkelijkste manier is om dit contrast te creëren is door planten toe te voegen aan je interieur. Groene planten zien er niet alleen heel mooi uit. Ze zorgen voor blijheid, voldoening en geven een gevoel van betrokkenheid met de natuur. Ze zuiveren lucht, verbeteren de luchtkwaliteit en produceren zuurstof. Wat wil je nog meer?
Voor een neutrale uitstraling kun je beter kiezen voor een combinatie met wit, grijstinten of warme houtsoorten. Lichtroze voor een witte muur zorgt al gauw voor een subtiele elegante look in huis.
Kom gerust langs in onze conceptstore om meer ideeën op te doen. We hebben de nieuwe samples van Decolegno binnen waaronder deze verrassende, gedurfde, elegante roze.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2015 - 2024 Allforwood | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel