Groen in je interieur

Artikel 31 van 56

Groen

Groen is zonder twijfel de meest voorkomende kleur in de natuur. Hij staat voor duurzaam, eco vriendelijk en milieubewust.
Groen is een voorjaarskleur en geeft een heldere sfeer in huis of kantoor.
Het effect van groen is versheid, prilheid, rust, natuurlijkheid en frisheid. Het is een heldere kleur die een kalmte uitstraat maar het kan ook een zeer opwekkende kleur zijn. Kortom groen is een trendkleur die je op veel verschillende manieren kan toepassen in je interieur.
Een voor de hand liggende is natuurlijk met planten, kussens, vloerkleed of muur. Maar voor mensen met wat meer lef is een meubel of wandkast ook een fantastische manier om groen in je huis te halen. Een groene kastenwand in je kamer of kantoor zorgt voor meer rust en brengt een fris sfeertje met zich mee.

Groen combineert het makkelijkst met hout/bruin. Dit past perfect in de trend met natuurlijke materialen, duurzaam, milieubewust ect. Denk bijvoorbeeld aan houten krukjes, tafels, bureaus, en alle andere houten accessoires.

Groen is ook een perfecte match met goud. Deze kleuren contrasteren elkaar. Groen is een natuurlijke kleur, goud daarentegen een kunstmatige. Dát verschil in contrast maakt dat de twee zo goed samen gaan. Het staat heel chic!

En vergeet niet de plantjes he? Ze zien er niet alleen heel mooi uit. Ze zorgen voor blijheid, voldoening en geven een gevoel van betrokkenheid met de natuur. Ze zuiveren lucht, verbeteren de luchtkwaliteit en produceren zuurstof. Wat wil je nog meer?

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2015 - 2024 Allforwood | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel