Functioneel

Artikel 43 van 56

Interieur moet functioneel zijn.
Er is niet veel nodig om een prachtig interieur om te toveren in een marktplaats van allerlei meubels en accessoires waar je nog amper meubels ziet staan, laat staan dat je je vrij kunt bewegen in deze ruimte.
Interieur en meubilair moet functioneel zijn. Het moet in de ruimte passen én gebruikt worden. Er moeten geen obstakels zijn die alle doorgangen blokkeren.
Te veel meubelen maakt een ruimte vaak klein en krap. Te weinig meubelen maakt het vaak weer kil en kaal.. een goede harmonie is belangrijk. Om een huis goed in te richten is het belangrijk om te weten welke functies deze ruimte moet vervullen. Wil je er kunnen eten, werken of lezen? Of wil je graag bij een haard zitten? Is televisie kijken belangrijk of moet er een speelplek zijn voor de kinderen? Heb je veel opbergruimte nodig of juist helemaal niet? Zoals hierboven beschreven is het ook belangrijk om niet alles vol te pakken met accessoires. Je kunt jezelf afvragen of je het nodig hebt? Of je het belangrijk vind, of het je gelukkig maakt of dat het juist overbodig is.
Aan de hand van deze lijst kun je bepalen waar de ruimte aan moet voldoen en kun je gericht aan de slag gaan om een functionele ruimte te creëeren waarin jij je prettig voelt en je vrij kunt bewegen. Ruimte in je interieur geeft ruimte in je hoofd.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2015 - 2024 Allforwood | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel