De kracht van zwart

Artikel 52 van 56

Zwart

Zwart is de kleur van de nacht en de dood, maar staat ook voor kracht, autoriteit, elegantie, waardigheid, mysterie en stijl. Aan de andere kant zijn er ook associaties met rouw, angst, zwaarheid en leegheid. Zwart en wit zijn officieel geen kleuren maar kunnen wel met alle kleuren gecombineerd worden.

De meeste mensen durven zwart niet zo gauw te gebruiken in hun interieur, tenminste, niet in de zin van een zwarte muur of grote zwarte vlakken. Het kan echter een heel gaaf effect geven als je het op de juiste manier toepast. Zwart-wit zie wel steeds vaker terugkomen als interieurkleur. Je kunt er in combinatie met andere kleuren en accessoires ook veel kanten mee uit!

Met mate gebruikt levert zwart een elegant en geraffineerd effect in je interieur. Gebruik je zwart op een lichte of neutrale achtergrond dan zal het zwart eruit steken. Gebruik zwart vooral om bepaalde aspecten in je interieur naar voren te halen maar gebruik het wel met mate. Heb je witte muren? Verf dan je kozijnen zwart om een mooi effect te krijgen. Gaat je dat te ver? Kies dan bijvoorbeeld voor zwarte raamdecoratie op je witte muren. Gebruik zwart voornamelijk in grote, lichte ruimtes. In donkere, kleine ruimtes komen zwarte wanden op je af.

Vermijd zwart als je gezien wilt worden, als er behoefte is aan flexibiliteit en ruimdenkendheid. Vermijd het als je natuurlijke kracht wilt tonen en als je behoefte hebt aan persoonlijke waardeering, steun en/of support.
Pas zwart toe voor onopvallendheid, voor gevoel van bescherming en kracht. Hij maakt je onbenaderbaar en mysterieus.

Persoonlijkheid en karakter
Je bent slim, stijlvol en soms geheimzinnig. Mannen en vrouwen die zwart als lievelingskleur hebben zullen in de liefde vooral hun hoofd en veel minder hun hart volgen.

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2015 - 2024 Allforwood | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel