De kracht van grijs

Artikel 54 van 56

Grijs

Grijs is een heel veelzijdige kleur die meerdere eigenschappen kan uitstralen. Grijs straalt veiligheid, intelligentie en stevigheid uit maar kan ook kalmte en rust uitstralen.
De uitstraling is vooral afhankelijk van de tint grijs die je gebruikt en de combinatie met andere kleuren. Grijs staat voor balans, veiligheid, bescheidenheid, betrouwbaarheid, rust, praktisch, zekerheid, intelligentie, volwassenheid, saai, somberheid, duurzaamheid, kwaliteit, zakelijk, industrieel en modern.

Grijs is een veilige en veelgebruikte kleur in het interieur: het past bijna overal bij. Je kunt er jaren plezier van hebben, door het af te wisselen met verschillende kleuren accessoires. Afhankelijk van de tint en eventuele combinatie met andere kleuren kan het koud of wat warmer overkomen.

Grijs is ook een flexibele kleur. Omdat hij zo goed te combineren is met andere kleuren in een ruimte leent hij zich heel goed als basis voor wie regelmatig varieert met accentkleuren. Zachtgrijs en ‘greige’ (grijs met een vleugje kleur) zijn een mooi alternatief voor het gebruikelijke wit op de wanden: net zo ruimtelijk maar iets behaaglijker. Een enkele accentwand in een midden- of donkergrijze tint zorgt voor een stoer effect. Trendy en speelse combinatiekleuren voor het nieuwe grijs zijn hardroze en lime- of olijfgroen

Persoonlijkheid & karakter

Mensen met een voorliefde voor grijs zijn vaak individueel ingesteld. Ze hebben een geweldige (zelf)beheersing en laten zich niet snel betrekken in conflicten. Ze zijn evenwichtig, efficiënt en ingetogen. En hoewel ze het niet snel zullen laten merken, zijn ze niet ongevoelig voor stress. Rust en geestelijke vrijheid zijn daarom belangrijk voor het grijze karakter.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2015 - 2024 Allforwood | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel