De kracht van bruin

Artikel 55 van 56

Bruin

Bruin is de kleur van de aarde. Altijd aanwezig maar nooit opdringerig. Een uitgesproken basiskleur: neutraal, natuurlijk en sfeervol. Bruintinten houden ons met beide benen op de grond en zorgen voor rust en evenwicht in hoofd én huis. De kleur bruin geeft een gevoel van veiligheid, duurzaamheid, stabiliteit en comfort.

Bruin maakt je interieur warmer en daardoor huiselijker en gezelliger.
Donkerbruin kan diepte en warmte aan een ruimte geven. Gebruik je met name de neutrale kleuren in je interieur dan kan bruin een gastvrije touch toevoegen.

Bruine poeder- en zandkleuren zijn erg populair en de kleur taupe is ook bij raamdecoratie een veel gekozen kleur. Tijdloze off-whites en actuele organische kleuren zoals zand-, greige- en cappuccinotinten doen het goed in iedere ruimte en bieden volop combinatie- en variatiemogelijkheden. Mooi met accenten in fris limegroen, speels geel of vrolijk oranje. Omdat bruin samengesteld wordt uit verschillende kleuren is het makkelijk te combineren

Persoonlijkheid & karakter
Mensen met bruin als lievelingskleur, zijn eerlijk, down to earth en solidair. Ze houden van lekker eten en drinken en een goed gezelschap. Maar het bruine karakter kan ook verlangen naar rust en kan goed alleen zijn. Het zijn denkers, die levensvragen niet uit de weg gaan.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2015 - 2024 Allforwood | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel