Samples

Artikel 22 van 56

Samples wat zijn dat nou eigenlijk?

Wij hebben het vaak over samples op onze website, in gesprekken met klanten en stylisten. Maar wat bedoelen we daar nou eigenlijk mee?

Het woord sample komt uit het Engels en betekent meestal voorbeeldexemplaar (proeve) of monster.

Het is heel vervelend als je niet precies weet welke kleur jou meubel krijgt, hoe het voelt of hoe het er thuis uit zou zien.  

Je zou het beter kunnen visualiseren als je een stukje van het materiaal zou zien en voelen. Dat maakt het “echt”.

Thuis heb je nou eenmaal andere belichting en het is soms heel moeilijk in te schatten hoe het er thuis uit zou zien. Daarbij heb je oneindig veel keuze wat de beslissing niet perse makkelijker maakt.

Daar willen wij jou graag mee helpen en daarom hebben wij in onze conceptstore een grote collectie samples van Decolegno die je mee mag nemen naar huis of een klant. Zo kun je met het thuisfront, in je eigen omgeving, op een rustige manier de keuze maken die voor jou goed voelt. Je kunt de stalen naast je gordijnen, op je vloer en bij je muur houden om te kijken of je tevreden bent over de match of dat je toch liever voor een andere kleur of structuur gaat.

Voel je vrij om samples op te halen en onder het genot van een lekker bakje koffie willen wij je graag adviseren, mocht je daar behoefte aan hebben.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2015 - 2024 Allforwood | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel