Stylisten

Soms is het heel ongemakkelijk als klanten vragen stellen over materiaal of constructie waar jij de kennis niet van hebt. Je zult altijd zien dat klanten net die structuren willen voelen of die kleuren willen zien waar jij geen samples van in huis hebt. 

Hoe fijn zou het zijn als je wel over die kennis beschikt? Je zou antwoorden kunnen geven en jouw enthousiasme over kunnen brengen. Je kunt klanten nieuwsgiering kennis laten maken met nieuwe materialen en structuren laten ervaren. Wat als je zou kunnen netwerken met collega’s en samen informatie op kunnen doen over onderwerpen die jullie aanspreken? Het zou inspirerend en verfrissend zijn.

Als je onvoldoende ruimte hebt kun je weinig mensen tegelijk ontvangen. Je kunt niet veel materiaal of samples opbergen en dus klanten minder laten ervaren of laten zien. Iets wat heel belangrijk is want wij mensen nemen visuele informatie 600.000 keer sneller op als tekst.
Je kunt niet overal kennis van hebben. Ieder zijn vak zegt men wel eens en dat is ook zo. Je kunt niet overal een expert in zijn. Jij bent expert in het ontwerpen en stylen van interieur.

Zoals ik hierboven al noemde is visuele informatie heel belangrijk. Mede daarom hebben wij de Allforwood conceptstore ontwikkeld. Een sfeervolle plek voor klanten én stylisten om inspiratie op te doen en decors en structuren te ervaren. Je vindt hier een grote collectie aan sample materiaal, dit is te bewonderen op grote panelen. Diverse demo opstellingen uitgevoerd met inspirerende materialen zorgen er voor dat je een goede indruk krijgt van de mogelijkheden. Wij nodigen jou uit om hier alleen of samen met je klanten te komen kijken naar de mogelijkheden. Voel je vrij om een sample mee te nemen of gebruik te maken van de ruimte.

Laten we samenwerken en onze kennis delen. Laten we elkaar
inspireren en enthousiasmeren.

Samen kunnen we mensen uitnodigen en ervaring op doen. Laten we de ruimte benutten!


 

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2015 - 2024 Allforwood | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel