Glazen binnendeuren

Artikel 16 van 56

Glazen binnendeuren

Ze zijn dé eyecatcher van iedere woning, een glazen binnendeur! Ze zijn erg stijlvol en creëren een open gevoel. Steeds vaker wordt er in huis gespeeld met licht en ruimte daarom zijn glazendeuren enorm populair. Naast een prachtige uitstraling hebben glazen deuren nog veel meer voordelen.

 


Het grootste voordeel van glazen binnendeuren is de extra lichtinval die je creëert. Je woning zal op slag aangenamer en zonniger aanvoelen. En geloof het of niet, dit zal je gezondheid en humeur ten goede komen! De ruimte is opener en gaat dus groter aanvoelen.
Daarbij is een glazen binnendeur ideaal als “ruimte-afscheider”. De glasdeur vormt een goede akoestische en thermische barrière tussen twee ruimtes. Ze zal ongewenste geluiden buitenhouden en de heerlijke warmte binnenhouden.
Glas in je woning zorgt ook voor een luxueuze en exclusieve uitstraling. Een glazen deur is, zoals hierboven al genoemd, een echte eyecatcher! Trendy, stijlvol en toepasbaar in elk interieur. Van kantoorruimtes tot je eigen woon,-slaapkamer, een glazen deur past in zowel een klassieke als moderne omgeving.
Glazen deuren zijn erg hygiënisch door het gladde oppervlak en hierdoor ook makkelijk schoon te houden. Er wordt regelmatig gedacht dat een glazen deur niet veilig is, maar het tegendeel is bewezen. Bij glazen deuren wordt er gebruik gemaakt van gehard glas zodat het glas tegen stoten en duwen kan. Dus ook voor een huis vol spelende kinderen en vette vingers zijn deuren van glas een geschikte keuze.

 


Met glazen deuren heb je tal van mogelijkheden. Naast de verschillende soorten glasdeuren, kan je ook nog voor verschillende soorten glas kiezen.
Er is bv. keuze uit zwaaideuren, schuifdeuren, pivoterende deuren. Daarnaast kun je kiezen uit het frame, omlijsting, kader enz. En dan is er nog keuze uit het soort glas. Wil je ‘gewoon’ blank glas of ga je liever voor een matte afwerking. Welke glazen deur je uiteindelijk kiest, hangt af van verschillende factoren. Enerzijds je bouwkundige situatie, maar anderzijds ook je familiale situatie.

Uiteraard kunnen wij jou helpen met deze keuze! Voel je welkom in onze conceptstore! Je kunt ons ook altijd mailen, bellen of appen voor meer informatie.

Vrolijke groet,
Niels en Linda

www.allforwood.nl
info@allforwood.nl
0646258943

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2015 - 2024 Allforwood | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel