keuken stylen

Artikel 9 van 56

Het stylen van je keuken is voor de meeste mensen een flinke uitdaging.
We vinden eigenlijk dat onze keuken minstens net zoveel aandacht verdient als de rest van ons interieur maar ik merk zelf dat onze keuken vooral een plek is waar we veel dingen laten rondslingeren. Als de kinderen thuis komen van school hangen de stoelen vol jassen en de tafel licht bedolven onder knutsels, schooltassen en allerlei papiertjes, blaadjes, soms zelfs eikeltjes. Het aanrecht staat tijdens het koken vol met potten, bakjes, pannen, een bak met afval en nog meer prutteltjes. Misschien herken je dit??

Toch zijn er zoveel leuke ideeën om van jouw keuken een ruimte te maken die zowel praktisch als stijlvol is. Onze keuken is niet langer alleen een plek om te koken. Onze keuken is een belangrijke ruimte waar sfeer en functionaliteit samen komen.

In deze blog geef ik je tips voor het stylen van je keuken.

Wat ik erg belangrijk vind! Mooie spullen in je keuken moeten ook functioneel zijn. Want je gebruikt veel van deze spullen bijna dagelijks.
Buiten materialen zoals hout, steen, marmer en staal zijn de trend van 2021 – 2022.


 



Broodplanken, snijplanken en pizzaplanken heeft iedereen wel ergens in de kast staan. Stenen of houten snijplanken zijn niet alleen handig maar ook stijlvol. Zet ze rechtop tegen een wand en je creëert meteen een warme sfeer in je keuken.

Dienbladen met mooie borden of mandjes kunnen ook een hele mooie decoratie vormen.

Een dienblad in de hoek van je aanrecht kan ook nog eens erg praktisch zijn. Zet er zout- en pepermolens, olijfolieflessen, keukengerei enz. op, je gebruikt ze waarschijnlijk dagelijks. Deze hoef je niet op te bergen. Tegenwoordig kun je olijfolie of kruiden in mooie verpakking kopen en anders kun je ook lege potjes kopen waarin je het kan overgieten. Groepeer ze bij elkaar en zet ze op een leuk plateau of dienblad.Verse kruidenplantjes in een leuke pot of mand zijn niet alleen lekker en praktisch, maar ook heel decoratief en stijlvol.

Denk ook eens aan een mooie, grote plant in de hoek van jouw keuken of een hangplant op de koelkast. Planten zorgen voor een wat meer huiselijk gevoel in de keuken.

Zet eens een grote fruitschaal met daarin heerlijk, vers fruit op je tafel of keukenblad.

Kies een fruitschaal met meerdere vakken of creëer zelf verschillende vakken zodat je fruit langer goed blijft.

Zet je pan niet gelijk in de kast. Een mooie pan op het fornuis staat heel gezellig en huiselijk. Je krijgt meteen zin om een culinair gerecht te koken.

Met een mooie geurkaas, zeep in een mooi flesje en handcrème naast de kraan wordt handen wassen bijna een zen-momentje. Het staat natuurlijk ook hartstikke chic en stijlvol.

Ook in je keuken kan je een muur een leuke kleur geven. Dit kan een wereld van verschil maken.

En last but not least, je keukenfrontjes vervangen kan ook een groot verschil geven, misschien nog andere handvatten of knopjes erop en klaar!!

Voor het vervangen van keukenfrontjes, knopjes of handvatten kun je natuurlijk ook bij ons terecht. Wij helpen je graag met het stylen van je keuken.

 

Voel je welkom voor nog meer ideeën en inspiratie.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2015 - 2024 Allforwood | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel