Kleur van het jaar 2023 is WildWonder

Artikel 8 van 56

Dit jaar staan de de wonderen van de natuur centraal. De Flexa kleur van het jaar is  Wild Wonder™. Wild verwijst naar het vrije gevoel van de natuur, en Wonder naar de natuurlijke magie die overal om ons heen is.  

De prachtige kleur WildWonder is een positieve, natuurlijke geeltoon die ons verbindt met buiten en ons in huis beter kan laten voelen.
Niet alleen de kleur van het jaar WildWonder is geïnspireerd op de natuur, maar ook het bijbehorende paletten reflecteert de verschillende manieren waarop de natuur ons leert en verzorgt. De aarde is de bron van alles, brengt ons troost, inspiratie en talloze blauwdrukken om te leven. Het verhaal achter WildWonder is er om je te helpen om de wonderen van de natuur te vertalen naar jouw huis. Ontdek hoe je deze kleur en de vier aanvullende paletten kunt gebruiken om de magie van de natuur je huis binnen te halen.

Flexa kleurentrends palet: Lush kleuren
 


De natuur geneest en brengt positiviteit. Het is aangetoond dat toegang tot groen diepgaande en positieve effecten heeft op zowel onze fysieke als mentale gezondheid. Het effect is zelfs zo groot dat er nu artsen zijn die ‘de natuur ingaan’ als therapie voorschrijven, zoals tuinieren of boswandelingen. Om verbinding met de natuur te behouden is er behoefte aan een woonruimte die ondersteunt in uitdagende tijden. Het dient een plek te zijn waar je het buitenleven kunt aanraken, de natuur voelt en de verbondenheid ervaart.
Het lush kleurenpalet bestaat uit tinten geïnspireerd op tuinen en bossen. Groene kleuren, bruintinten en zachte lilatonen die ons een kalm en opgewekt gevoel geven en ons herinneren aan onze plek in de natuur.

 

 

 

 

 

 


Flexa kleurentrends palet: Buzz kleuren

Buzz kleuren zijn geïnspireerd op de natuurlijke energie en biodiversiteit van weiden, prairies en graslanden. Ze brengen energie, vitaliteit, harmonie en verbondenheid in een ruimte. Vrolijke tinten zoals roze en oranje passen perfect in ruimtes waar mensen samenkomen. De kleuren kunnen heel goed alleen of in een kleurrijke combinatie worden gebruikt.

 

 

 

 

 

 

Flexa kleurentrends palet: Raw kleuren
 


Raw kleuren weerspiegelen de rijkdom en het creatieve potentieel van de natuurlijke hulpbronnen en patronen die we om ons heen zien. Stro, paddenstoel, oker en houtachtig bruin: het zijn rijke natuurlijke tinten die nooit overheersen. Je kunt experimenteren met gedurfdere tinten om diepte en karakter aan je huis toe te voegen.

 

 

 

 

 

 

 

Flexa kleurentrends palet: Flow kleuren
 


Het flow palet is geïnspireerd op de getijden, golven en de natuurlijke ritmes van de aarde. De kleuren brengen balans en rust in huis. Tonen van schelp, grind en zand: dit zijn warme neutrale kleuren die fris en tijdloos aanvoelen en ons helpen af te stemmen op de natuur. De kleurtonen van de zee geven ons kant en klare kleurencombinaties.

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2015 - 2024 Allforwood | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel