Kleur van het jaar 2024: Sweet Embrace

Artikel 1 van 56

De kleur van het jaar 2024: Sweet Embrace

De vertaling van ‘Sweet Embrace’, namelijk ‘Zoete Omhelsing’ vat de essentie van de kleur eigenlijk al: de kleur is erop gericht om onze zoektocht naar geborgenheid in deze onrustige tijden in te vullen. De kleur is geïnspireerd door de zachtheid van veren en de subtiliteit van avondwolken. Het is een verfijnde tint die van kleur verandert met het licht, maar die altijd rust en warmte brengt in een leefruimte. In combinatie met een groot aantal andere tinten vormt Sweet Embrace™ een solide basis. 

Flexa Sweet Embrace kleurpaletten

De subtiele en verfijnde tint kan goed zelfstandig gebruikt worden, maar kan ook heel mooi gecombineerd worden met andere kleurtinten. Daarom zijn er drie paletten gemaakt die de trends reflecteren: Een vrolijk kleurverhaal, Een warm kleurverhaal en Een kalm kleurverhaal. Alle kleuren uit deze paletten passen perfect bij Sweet Embrace. We vertellen je graag meer over deze bijzondere paletten en het verhaal erachter.

Een vrolijk kleurverhaal

Het kleurpalet 'Een vrolijk kleurverhaal' is gemaakt om een vrolijk en positief gevoel op te wekken. Het palet bestaat uit een moderne combinatie van lila's en geeltinten. Perfect om elke kamer op een speelse manier op te fleuren zonder hierbij opdringerig te zijn. Een vrolijk kleurverhaal gaat perfect samen met natuurlijke materialen die je in vele interieurs terug vindt.

Een warm kleurverhaal

Dit kleurpalet is erop gericht om een gevoel van warmte te creëren. ‘Een warm kleurverhaal’ combineert de kleur Sweet Embrace met wereldse aardetinten, zoals warme tinten van natuursteen, aarde en klei. De kleuren in dit palet zijn gebaseerd op natuurlijke kleuren. Een warm kleurverhaal voelt uitnodigend en vertrouwd en is goed te combineren met natuurlijke materialen, zoals hout en aardewerk.

Een kalm kleurverhaal

In dit kleurpalet vind je kleuren geïnspireerd door tinten van bossen en zeelandschappen. Met de rustgevende kleuren uit het palet 'Een kalm kleurverhaal' creëer je een rustgevende plek om te ontspannen en je gedachten te verzetten. De tinten passen heel goed bij natuurlijke materialen, zoals kurk, hout en wol.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2015 - 2024 Allforwood | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel