Organoid

Vorige Artikel 13 van 41 Volgende

Met Organoid haal je de natuur naar binnen.

De natuur biedt een breed scala aan prachtige grondstoffen die in zijn ruwste vorm zorgen voor een unieke decoratieve interieur beleving.
Met Organoid wandpanelen van Baars&Bloemhoff haal je letterlijk de natuur naar binnen.
Organoid wordt gekenmerkt door zijn pure, natuurlijke en authentieke uitstraling.
In het hart van de Alpen wordt dit materiaal op een ecologische en duurzame wijze vervaardigd uit natuurlijke grondstoffen.
Hierdoor ontstaat een compleet nieuwe zintuigelijke ervaring: geur!
Een pure uitstraling die zijn echtheid onderstreept, doordat de geuren van de gebruikte natuurlijke materialen als boomschors, lavendel, stro, schapenwol en rozenknoppen nog jaren vrijkomen na toepassing.
Wist je trouwens dat geur ook van invloed is op je gemoedstoestand? Zo zorgt rozengeur voor evenwichtigheid en helpt het stress te verminderen.
Zo wordt Roasa gemaakt van Alpine rozen die alleen boven de boomgrens hoog in de Alpen groeien. De intense geur die vrijkomt tijdens het persen van de rozenknoppen en blaadjes geeft nog jaren lang een aangenaam aroma af.

De toplaag van deze natuurlijke en innovatieve platen wordt gebonden met 100% biologisch afbreekbare middelen. Elke plaat wordt stuk voor stuk met de hand vervaardigd.
Organoid decorative coatings zijn gemaakt van natuurlijke ruwe grondstoffen.
Doordat het materiaal geen onnatuurlijke toevoegingen bevat, ondergaat het materiaal een natuurlijk verouderingsproces door invloed van uv-straling.
Wel behoud het materiaal in grote mate zijn natuurlijke tastbaarheid en geur.

Organoid decorative coatings kunnen variëren in kleur en samenstelling, doordat de platen stuk voor stuk met de hand worden vervaardigd met louter natuurlijke grondstoffen.

Bij Baars&Bloemhoff kun je naast de standaard collectie ook al vanaf 1 stuk uw eigen decor samenstellen op basis van de Organoid grondstoffen. Hierin vindt je maar liefst 300 natuurlijke grondstoffen die je zelf kan combineren tot uw eigen decor!

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2015 - 2021 Allforwood | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel