Pet-vilt

Artikel 2 van 7

Akoestiek is actueel. Een goede akoestiek zorgt voor een prettige leefomgeving. Het geeft een gevoel van rust en het komt onze productiviteit en energie te goede. Pet-vilt is het hulpmiddel om de akoestiek in het interieur te verbeteren. Voor iedereen binnen handbereik. Geen ingewikkelde systemen en montage en nog decoratief ook.

PET-vilt bestaat voor 100% uit polyester waarvan een groot gedeelte gerecycled is. Het materiaal is slijtvaster dan vergelijkbare materialen als vilt en het heeft een zeer goed zelf herstellend vermogen. Duurzaamheid gegarandeerd.

Een Pet-vilt akopanel is gemaakt van polyestervezels, welke voor 60% bestaat uit gerecyclede PET-flessen. De panelen zijn zeer eenvoudig te verwerken, zijn licht van gewicht en hebben een korte levertijd. Naast 9 mm panelen zijn er ook 18 en 25 mm dikke varianten beschikbaar voor een hogere geluidsabsorptie. Nog hogere waardes zijn te bereiken door het PET-Vilt te combineren met isolatiemateriaal gemaakt van gerecycled katoen.
Door de open poreuze structuur van het pet-vilt is het in staat om geluidstrillingen in de lucht te absorberen. Deze worden doorgemeten in de galmkamer van de TU Delft.
Hoe dikker het PET-Vilt des te hoger de geluidsabsorptie.
Ook is het mogelijk door middel van de snijmachine een eigen ontwerp te maken van de panelen.
De verwerking direct tegen een wand of plafond gebeurt over het algemeen door middel van High tack kit.  

Op www.aangenaamakoestiek.nl
 kunt u meer informatie vinden over PET-Vilt.

U kunt natuurlijk ook altijd even contact met ons op nemen. Of kom langs in onze conceptstore, dan kunnen we samen de mogelijkheden bekijken.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2015 - 2024 Allforwood | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel