Blog

Voel je vrij om onze blogs te lezen.

 
Wij vinden het belangrijk onze klanten goed te informeren en verder mee te nemen in het volledige traject.
Wij staan dan ook bekent om onze 'persoonlijke touch'. Niet alleen moet het contact met óns goed voelen, het interieur in je woning is minstens zo belangrijk.

In je woning moet je je thuis voelen, het is een plek waar je je kunt ontspannen en kunt opladen.
Het thuisgevoel kan overal in zitten, in geluid van je favoriete muziek, het giechelen van je kind, in geur en smaak wanneer je gekookt hebt, in kleuren en in de stijl van je interieur welke een afspiegeling is van wie jij bent.

Thuis laat zich kenmerken door de spullen die je leven makkelijker en mooier maken.
Spullen die ervoor zorgen dat je een hobby kan uitoefenen en spullen waarmee je in contact blijft met anderen.
Daarnaast hechten vrijwel alle mensen veel waarde aan spullen die fijne herinnering oproepen zoals foto's. Bewust of onbewust, we hechten ons eraan, thuis is soms ook heel tastbaar en dat maakt 'thuis' een bijzondere plek.
Een verzorgt en goed ingericht interieur dat bij iemand past helpt mensen om zelfverzekerder te worden, beter te kunnen ontspannen en een compleet “welkom thuis” gevoel te krijgen.
Voor sommige is een nieuw interieur zelfs als een nieuwe start van of een nieuwe stap in hun leven.

Wat mooi en speciaal dat wij daar aan mee mogen helpen door samen een ontwerp schetsen en interieur te maken waarin mensen zich thuis voelen.

Hieronder belicht ik diverse onderwerpen voel je vrij om deze blogs te lezen.

per pagina
 • De kracht van paars
  De kracht van paars

  Paars

  Paars (violet) wordt tegenwoordig vaak als een vrouwelijke kleur gezien. Vroeger was het echter een koninklijke kleur, helemaal niet zo vrouwelijk dus. Paars is kalm en staat voor kracht, luxe, elegantie, overtuiging,…

 • De kracht van wit
  De kracht van wit

  Wit

  Wit staat voor puur en eenvoud. Het is de kleur van het licht en van de zuiverheid, maar ook van de nuances. Wit en zwart zijn officieel geen kleuren maar kunnen wel met alle kleuren gecombineerd worden. Wit is de kleur van…

 • De kracht van zwart
  De kracht van zwart

  Zwart

  Zwart is de kleur van de nacht en de dood, maar staat ook voor kracht, autoriteit, elegantie, waardigheid, mysterie en stijl. Aan de andere kant zijn er ook associaties met rouw, angst, zwaarheid en leegheid. Zwart en wit…

 • De kracht van oranje
  De kracht van oranje

  Oranje

  Oranje geeft een warm, open en gezellig gevoel. Het is een opwekkende en euforische kleur die voor nieuwe energie zorgt. Het staat symbool voor spiritueel ontwaken.
  Oranje bestaat uit rood en geel en is daarom ook een…

 • De kracht van grijs
  De kracht van grijs

  Grijs

  Grijs is een heel veelzijdige kleur die meerdere eigenschappen kan uitstralen. Grijs straalt veiligheid, intelligentie en stevigheid uit maar kan ook kalmte en rust uitstralen.
  De uitstraling is vooral afhankelijk van de…

 • De kracht van bruin
  De kracht van bruin

  Bruin

  Bruin is de kleur van de aarde. Altijd aanwezig maar nooit opdringerig. Een uitgesproken basiskleur: neutraal, natuurlijk en sfeervol. Bruintinten houden ons met beide benen op de grond en zorgen voor rust en evenwicht in…

 • Organoid
  Organoid

  Met Organoid haal je de natuur naar binnen.

  De natuur biedt een breed scala aan prachtige grondstoffen die in zijn ruwste vorm zorgen voor een unieke decoratieve interieur beleving.
  Met Organoid wandpanelen van Baars&Bloemhoff…

per pagina

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2015 - 2022 Allforwood | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel